Lingard (69)
  • Arsenal 2

Musafi (26)
    Lacazette (68)

Rekken med kamper uten tap fortsetter, selv om Arsenal ga fra seg ledelsen to ganger.

Foruten en FA Cup-kamp i 2015, hadde Arsenal ikke vunnet på Old Trafford siden Emmanuel Adebayor tuppet inn 1-0 tilbake i 2006.

I år var det derimot en liten optimisme på at trenden kunne snu, med Arsenal i god form - og United med en svært varierende form de siste kampene.

Optimismen fikk ekstra gnist da Shkodran Mustafi headet mot David de Gea, som overraskende nok glapp ballen. Goal Line Technology plinget GOAL på klokken til Andre Marriner; 1-0 til Arsenal!

Ledelsen varte i underkant av tre minutter, for etter at Marcos Rojo fikk fyre løs fra et frispark fikk Ander Herrera slått returen fra Bernd Leno inn i feltet igjen. Der ventet Anthony Martial, som banket inn utligningen.

Med seks gule kort (tre til hvert av lagene) utviklet den første omgangen seg til en real knokkelkamp, og Rob Holding måtte forlate banen tidlig, før også Aaron Ramsey måtte kaste inn håndkleet til pause.

Aggressiviteten roet seg en hel del utover i andre omgang, men flere scoringer skulle man få se.

Etter en horribel pasning av Rojo kunne innbytterne Henrikh Mkhitarjan og Alexandre Lacazette fosse frem mot målet til de Gea. Rojo prøvde å rette opp sin egen feil, men i stedet meiet han ned Lacazette, og sørget samtidig for at ballen humpet inn i eget mål.

Gledesscenene for Unai Emery og co skulle derimot stilne raskt, for rett fra avspark førte et ubesluttsomt forsvarsspill fra Sead Kolasinac til at Jesse Lingard kunne pirke inn Uniteds andre utligning for kvelden.

Pierre Emerick Aubayang hadde to gode muligheter til å overliste de Gea, i tillegg til at Mkhitarjan også hadde en eventyrlig mulighet til å nette mot sin gamle klubb - men det ble med de fire scoringene i kveld og begge lag fikk med seg to poeng for lite enn ønsket.

Med de andre resultatene hadde tre poeng vært svært ettertraktet, men likevel skal man ikke undervurdere betydningen av å få med seg poeng fra Old Trafford - selv om formen til José Mourinhos menn ikke er spesielt fryktinngytende for tiden.

Et positiv er i alle fall at Arsenals rekke uten tap fortsetter under Emery. Rekken er nå på 20 strake kamper i aller turnering. Det er absolutt imponerende!