• Arsenal 1

Auba (36)

Den siste treningskampen i sommer endte med tap på Camp Nou.

Søndag kveld var det duket for den aller siste treningskampen før serien sparkes i gang til neste helg. Turen gikk til Camp Nou for å måle krefter med Ernesto Valverdes Barcelona.

Det startet bra i den katalanske storbyen, der Pierre-Emerick Aubameyang sendte The Gunners i ledelsen etter 36 minutter.

Etter å ha mottatt ballen fra Mesut Özil banket spissen ballen opp i nettaket.

Stillingen holdt seg helt til halvspilt 2. omgang, da Ainsley Maitland-Niles var uheldig å satte ballen i eget mål. Forsvareren skulle spille ballen tilbake til keeper Bernd Leno, men tyskeren stod ikke der Maitland-Niles hadde tenkt. 1-1 i Spania.

Kampen ebbet sakte, men sikkert, ut i et uavgjortresultat, men like før full tid fikk tidligere Liverpool-spiller Luiz Suarez høre lyden av nettsus. En nydelig ball av Roberto smatt over og mellom Shkodran Mustafi og Calum Chambers, og rett i perfekt bane til den uruguayanske spissen. Suarez banket til på volley og rett i kassa.

Det ble den avgjørende scoringen, og Barcelona kunne dra i land seieren.