Kampdetaljer

Tapte treningskamp mot Brentford

Av: Joakim Rødven 11.06.20
 • Arsenal 2

  Willock
  Lacazette
 • Brentford 3

  Fosu
  Dervişoğlu
  Baptiste

Championshiplaget straffet Arsenal hardt etter slurvete forsvarsspill.

Lørdag i forrige uke ble det en overlegen 6-0-seier mot Charlton, som var Arsenals første kamp 11v11 siden West Ham ble slått 1-0 for tre måneder siden.

Onsdag neste uke starter Premier League å rulle igjen når Arsenal møter Man City og Sheffield Utd møter Aston Villa. Da trengs det mer kamptrening før vi starter med "competitive matches" igjen.

Motstander onsdag var Brentford, som ligger på 4. plass i Championship.

Arsenal var mest farlige i opningen, men det skulle ta nesten en omgang før første scoring skulle komme. Et innlegg fra en fremadstormende Hector Bellerin fann Joe Willock, som kontrollert satte inn 1-0 i det lengste hjørnet. 

Men Brentford slo kraftig tilbake. Tariqe Fosu fikk plass ute til venstre og banket inn utligningen bak innbytter Emi Martinez.

Alexandre Lacazette vartet opp med en fantastisk prestasjon etter å ha mottatt et innlegg fra Reiss Nelson, hvor franskmannen snudde seg rundt på en femmøring og banken inn 2-1 for The Gunners.

Men igjen kom Arsenal til kort i forsvarsspillet. Lacazette mistet ballen like utenfor 16-meteren. Brentford utnyttet et høyt press og Halil Dervişoğlu satte nådeløst inn en ny utligning.

Man skulle tro at det gjorde at Arsenal lærte, men en veldig lik situasjon oppstå igjen da Ainsley Maitland-Niles mistet ballen på omtrentlig samme sted som sin lagkamerat. Med et vakkert skudd skrudde Shandon Baptiste inn 3-2 for The Bees.

Det klarte ikke Arsenal å svare på og The Gunners fikk seg en liten smekk over fingrene før de gjester Etihad stadium om en uke. Forhåpentligvis er det mer på hugget da.

Arsenal

Leno
Bellerin
Mustafi
Pablo Mari
Tierney
Willock
Ceballos
Saka
Pepe
Nketiah
Aubameyang

Brentford

Raya
Dalsgaard
Jansson
Sørensen
Thompson
Marcondes
Nørgaard
Jensen
Valencia
Watkins
Benrahma