Sterling (46)
    de Bruyne (51)
    Foden (90)
  • Arsenal 0

Etter en jevn start, mistet Arsenal fullstendig konkurransedyktigheten mot Man City

Tre måneders ventetid var endelig over da Premier League-fotballen var tilbake onsdag kveld.

Arsenal fikk en blytung oppgave borte mot regjerende mestre Man City, og dessverre ble det en tøff kveld på mange måter for The Gunners.

Først måtte Granit Xhaka ut med en skade allerede etter bare noen få minutter. Deretter måtte også Pablo Mari ut med en skade.

Maris erstatter, David Luiz, kom fort i søkelyset.

På overtid av 1. omgang ble brasilianeren unøyaktig da han skulle avverge et innlegg, som gjorde at ballen havnet perfekt i beina til Raheem Sterling. Angriperen var nådeløs; 1-0.

Men Luiz’ marerittinnhopp var ikke over.

Den 2. omgangen var bare noen minutter gammel da han klønet det til i egen boks. Straffe til Man City og direkte rødt kort.

Straffen satte Kevin de Bruyne sikkert, og med 40 minutter igjen å spille måtte Arsenal jage 2-0 med en mann mindre.

Den oppgaven ble for tøff, og da Phil Foden satte inn 3-0 på overtid ble kampens punktum satt.

På grunn av en stygg kollisjon mellom Ederson og unge Garcia sørget for at det ble lagt til hele 11 minutter, men utrolig nok klarte ikke Arsenal å sette et eneste skudd på mål i løpet av 101 minutter på Etihad.

En stor stripe i lakken i Mikel Artetas prosjekt, og Arsenal har en enorm jobb foran seg for å få fart på dette laget.