Aubameyang (23' 56)

Arsenals midlertidige trener fikk ikke en drømmestart på Carrow Road.

Svenske Freddie Ljungberg har fått med seg akademisjef Per Mertesacker i "teamet" til å erstatte Unai Emery på kort sikt, men med ganske så kort tid til å få utrette noe på treningsfeltet var det lite 42-åringen maktet å endre på før oppgjøret mot kanarifuglene.

Freddie signaliserte likevel at dette kan være en ny start, ved å gi Shkodran Mustafi sin første Premier League-start siden 12. mai i vår. Men å sette inn 27-åringen var ikke det som skulle berge "nye" Arsenal.

Brennhete Teemu Pukki sendte Norwich i ledelsen etter halvspilt 1. omgang, etter at et hardt skudd fra finnen smalt i siden på Mustafi og inn forbi en sjanseløs Bernd Leno.

To minutter seinere fikk derimot Arsenal sjansen til å utligne, etter at det ble dømt for et straffespark i andre enden av banen.

Pierre-Emerick Aubemayang fikk to forsøk på å sette ballen i mål, på grunn av at spillere entret 16-meteren før skuddet ble tatt, og på forsøk nummer to satt spissen ballen kontrollert i buret.

The Gunners virket frisere offensivt enn tidligere, men maktet ikke å få ballen forbi Tim Krul i Norwich-målet. Det straffet seg hardt, for to minutter på overtid av 1. omgang smatt Todd Cantwell seg fordi i Arsenal-forsvaret og plasserte lekkert inn 2-1 for de gule og grønne.

Aubameyang satte inn sin andre for kvelden drøye 10 minutter etter sidebyttet etter han banket inn en løs ball i etterkant av et hjørnespark fra Mesut Özil. Den tredje og avgjørende scoringen kom dessverre aldri - og lagene måtte nøye seg med poengdeling.

Med Chelseas tap mot West Ham kunne dette ha vært en gyllen mulighet til å krype oppover på tabellen, men den sjansen kastet de bort.

Det er selvsagt lite man får gjort på 1-2 dagers trening, men man ser at det er mye arbeid som ligger fremfor både Freddie og den som eventuelt kommer inn som permanent trener etter hvert.

Dette var to tapte poeng, men forhåpentligvis får vi rettet opp mye av inntrykket mot Brighton hjemme på torsdag.