• Real Madrid 2

(str. 3)
    Bale (57)
    Asensio (59)

Etter en jevn kamp mot «Galacticos» i International Champions Cup ble det avgjort på straffesparkkonkurranse.

Arsenals pre season før siste kamp i International Champions Cup (ICC) har vært at det bedre slaget, og The Gunners hadde vunnet tre av tre kamper.

Kampen mot Real Madrid var den siste opptredenen Unai Emerys menn hadde i USA før de vender tilbake til Europa.

Oppgjøret på FedExField i Washington D.C. startet med et smell, og begge lag hadde gode muligheter i åpningen. I det 8. spilleminuttet skulle det bli mer dramatikk, da Nacho handset i eget felt og laget straffespark for Arsenal.

Alexandre Lacazette stod frem for å ta sjansen fra 11-meteren, og via begge stolpene snek ballen seg inn bak Keylor Navas.

Halvveis ut i den 2. omgangen vartet Arsenal opp med et stykke fantastisk angrepsspill, og Pierre-Emerick Aubameyang ble spilt gjennom i midten. Angriperen fintet seg forbi Navas, og banket ballen i mål. 2-0 til The Gunners!

I løpet av kort tid skulle Sokratis gjøre det vanskelig for sine egne lagkamerater, ettersom han pådro seg to gule kort - og dermed ble sendt i garderoben for en tidlig dusj.

Ti minutter ut i den andre omgangen skulle de hvitkledde slå tilbake, men ikke helt uten kontroverser. Et innlegg fra venstre ble snappet opp av Emi Martinez, men Asensio klarte å lirke ballen ut av hendene på vår sisteskanse. På returen stod Gareth Bale klar til å hugge til og satte inn 1-2.

Like etter fikk Asensio selv sette inn 2-2, etter et hardt skudd som gikk via hansken til Martinez og inn i det høyre hjørnet.

Ingen av lagene klarte å finne den avgjørende scoringen. Det hele skulle derfor avgjøres etter straffespark.

Mens Nelson og Saka satte sine straffer for The Gunners, misset de rutinerte spillerne gjennom Xhaka og Monreal. Unge Burton misset også sin straffe.

Det betydde at selv om Gareth Bale misset sin straffe, scoret både Isco, Varane og Junior. Madrid tok derfor seieren i denne kampen, og påførte med det Arsenals første tap denne pre season.

Nå venter Emirates Cup førstkommende søndag, der vi tar imot Lyon på vår egen storstue. Det blir hyggelig å se vårt kjære Arsenal i "normal" tid igjen!