Kampdetaljer

Videre i FA cupen

Av: Joakim Rødven 12.03.20
  • Sheffield United 1

    McGoldrick (87)
  • Arsenal 2

    Pepe (25)
    Ceballos (90)

Møter Manchester City i semifinalen.

En tung start på oppstarten etter koronapausen ble myknet litt opp i midtuka da Arsenal tok en viktig seier mot Southampton. Den seieren bygget de videre på da de gjestet Bramall Lane søndag ettermiddag.

Vertene var derimot farlig nære å sjokkere Arsenal tidlig, men VAR sørget for at det som så ut til å være et ledermål av John Lundstram ble avvinket for offside. 

Da snudde det fort, for i andre enden ble Alexandre Lacazette feid over ende inne i Sheffields 16-meter. Etter en kort betenkningstid pekte dommer Paul Tierney bestemt på straffemerket.

Nicolas Pepe har etter hvert begynt å vise seg som en større trussel offensivt og tok dermed ansvar fra krittmerket. Ivorianeren feilet ikke; ballen gikk kontrollert inn i keepers venstre hjørne.

Like før full tid straffet Sheffield Arsenal ekstremt hardt etter et langt innkast. Sead Kolasinac klarerte innkastet rett i lagkamerat Shkodran Mustafi, og ballen falt perfekt ned i beina til David McGoldrick. 

Spissen nølte aldri og det stod plutselig 1-1 i stålbyen.

Men på overtid skulle den avgjørende scoringen komme. Dani Ceballos fikk dratt seg fri på høyresiden og banket inn 2-1 i det nærmeste hjørnet.

Det vart siste ordet i kampen og Arsenal er dermed klare for semifinale av årets FA cup. På Wembley møter Arsenal Man City, en kamp Arsenal har mye å revansjere.

Ellers møter Chelsea Man United i den andre semifinalen.

Kampene spilles i løpet av helgen 18-19. juli.

Sheffield United

Dean Henderson
Chris Basham
John Egan
Jack Robinson
George Baldock
John Lundstram
Oliver Norwood
John Fleck
Enda Stevens
David McGoldrick
Oliver McBurnie

Arsenal

Emilano Martinez
David Luiz
Shkodran Mustafi
Kieran Tierney
Ainsley Maitland-Niles
Joseph Willock
Granit Xhaka
Sead Kolasinac
Nicolas Pepe
Alexandre Lacazette
Bukayo Saka