• Arsenal 3

Martinelli (60)
    Pepe (66)
    Aubameyang (69)

Engelen Gabriel sørget får sårt tiltrengt energi i laget da Arsenal snudde 0-1 til 3-1.

Det har vært mørke stunder for Arsenal i det siste og november har vært et eneste stort mareritt for de med hjerte i klubben.

Både Brighton og Norwich viste seg å være for tøffe å slå i Freddie Ljungbergs debut som hovedtrener, men på tredje forsøk skulle det endelig lykkes.

Men seieren satt ekstremt langt inne.

Den første halvtimen var et eneste stort gjesp, og mens Arsenal spilte ballen frem og tilbake på egen banehalvdel lot gjestene på London stadium Arsenal få holde på uten nevneverdig press.

Arsenal så ut til å klare å i alle fall gå til pause med uavgjort, men syv minutter før pausesignalet klønet vi det til i eget felt. Angelo Ogbonna fikk styrt et innlegg via Ainsley Maitland-Niles og forbi Bernd Leno til 1-0.

Da så det bekmørkt ut for The Gunners, og i løpet av den første timen var det svært få lyspunkter. Det eneste var faktisk innsatsen til unge Gabriel Martinelli; og unggutten skulle by på mer.

I sin første kamp fra start i Premier League fosset den unge brasilianeren frem og skrudde inn et innlegg fra innbytter Sead Kolasinac. 1-1 og fortsatt en halvtime igjen å spille.

Og da kom den berømte ketsjupeffekten.

Seks minutter seinere skrudde Nicolas Pepe inn et vakkert skudd i det lengste hjørnet, før kaptein Pierre-Emerick Aubameyang like etterpå fastsatte sluttresultatet til 3-1 med et halvtliggende volleyspark - servert av Pepe.

Resten av kampen ble en seig affære. West Ham så slagne ut, mens Arsenal trygget ledelsen sin og risikerte ikke altfor mye fremover.

Men med det er den lange rekken på ni kamper uten seier endelig brutt, og Ljungberg kunne notere sin første seier som Arsenal-sjef.

Nå venter en viktig kamp mot Standard Liege i Belgia førstkommende torsdag.