Magalhaes (20)
    Martinelli (26)
    Ødegaard (45+1)

Med rent bur og tre poeng mot Fulham sikret Arsenal seg et historisk resultat.

Aldri før har et London-lag vunnet fem strake bortekamper mot andre London-rivaler uten å slippe inn mål.

Det var en rekord Arsenal kunne ta med seier, og rent bur, mot Fulham.

Som sagt, så gjort.

Rundt femten minutter spilt på Craven Cottage satt ballen i nota etter at at Tosin Adarabioyo satte ballen i egen mål. Nettkjenningen skulle derimot ikke blå stående.

Gabriel Martinelli hadde blitt spilt gjennom forsvaret til Fulham, som tvang frem en redning av tidligere lagkamerat Bernd Leno. Tyskeren slo ballen inn i Adarabioyo, som ikke klarte å komme seg unna.

En titt på VAR-bildene viste at Arsenals brasilianske angriper stod i offside, og scoringen ble til slutt underkjent.

Det gjorde derimot ingenting, for det er flere kanoner som har krutt i støvlene – eller topplokket.

Et godt hjørnespark av Leandro Trossard landet perfekt i ballbanen til Gabriel Magalhaes, og brasilianeren stanget inn 1-0 med hodet.

Leno fikk noen fingre på ballen, men klarte ikke å få nok kraft i lanken til å fiste ballen unna.

Da var rundt 20 minutter spilt, og bare noen få minutter senere var Arsenal frempå nok en gang.

Etter en flott opprulling av Arsenal, hvor gjestene fra Nord-London vartet opp med et imponerende lagspill, havnet ballen ute på venstreflanken hos Trossard.

Belgieren fintet seg fri på fikk lobbet ballen inn i feltet med en presis venstrefot.

Inne i feltet hadde Martinelli funnet seg en liten luke og hadde ingen problemer med å styre ballen inn i nærmeste hjørne på bakerste stolpe.

Komfortabelt 2-0 til Arsenal.

Mer komfortabelt skulle det bli da kaptein Martin Ødegaard hamret inn 3-0 for bortelaget, ikledd sine mørkeblå trøyer.

Thomas Partey vant ballen gunstig på midtbanen og nok en gang havnet ballen ute på venstreflanken hos Trossard.

For tredje gang i kampen slo 28-åringen et strøkent innlegg fra siden. Med et flott nedtak og to støttetouch la Ødegaard ballen godt til rette før han dundret ballen inn i det lengste hjørnet.

Kontant fra nordmannen som satte inn – skulle det vise seg – kampens tredje og siste scoring.

I den andre omgangen ble det en ren transportetappe for The Gunners, som sikret seg 3-0 i London-derbyet.

En aldri så liten glede var å se Gabriel Jesus tilbake på banen, som fikk spille de siste 13-14 minuttene som innbytter. Vi håper vi snart får se ham i godt gammelt slag på banen igjen!

Med smultring bakover klarte Mikel Artetas gutter altså å ta den nevnte rekorden innledningsvis.