• Arsenal 1

Holding (86)

Tøff kveld på Etihad for Mikel Arteta og co.

"Seriefinalen" ble oppgjøret mellom Manchester City og Arsenal bygget opp til.

Og mye sannhet kan ligge i det. Arsenal kunne med seier holde de regjerende mesterne på avstand. Med tap ville de lyseblå fra Manchester kunne passere Arsenal når de er likt på antall kamper.

Det skulle ikke ta lang tid før vertene i Manchester tok kommando.

Før syv minutter av kampen var spilt mistet Arsenal ballen på midtbanen og Kevin de Bruyne fosset fremover.

Like utenfor 16-meteren klemte belgieren til og skrudde ballen iskaldt inn i Aaron Ramsdales venstre hjørne.

Det ble en blytung start på kampen for The Gunners, men vondt ble verre da John Stones nikket inn 2-0 på overtid av første omgang.

De fleste trodde scoringen ville bli annullert for offside, men en VAR-sjekk bekreftet av City-stopperen var onside idet han mottok ballen.

Dermed stod det 2-0 halvveis.

Marerittet fortsatte da De Bruyne satte inn sin andre for kvelden tidlig i 2. omgang,

Innbytter Rob Holding, som har fått en god del tyn de siste kampene, sørget for en trøstescoring i sluttminuttene, men det ble bare med en kort trøst.

For inne i overtiden satte Erling Braut Haaland inn nådestøtet og banket inn 4-1 for vertene.

Det satte punktum på en fullstendig ydmykelse i Manchester, og Arsenal ble sendt hjem til London med halen mellom beina.