Goonerblogg: The Chelsea Situation

Av: Trond Sæten 27.02.19

Ni poeng på en uke - mulig?

Sarri på glattisen – som musikk i mine ører.

Det overdøvet hele finalen søndagen som var og det var merkelige scener på Wembley. Kepa viste antydninger til skade i forkant av straffesparkkonkurranse, Sarri gjør klar Caballero og insinuerer bytte, Kepa nekter å gå av, Sarri blir forbannet og var på tur til å forlate området, men feiga ut å snudde og Chelsea taper på straffer…

Altså… Hurra!

Det ble flagget hjemme søndags ettermiddag. Det ble feiret med fest og juvalong. Frøkna i huset smurte rundstykker med laks, roastbiff og laks – Rolls Royce – og det ble dekket opp med det fineste sølvtøy og service, guttan i huset famlet etter finskjorte og slips. Et Chelsea i trøbbel, og gjerne internt trøbbel – er fine nyheter om man har et hjerte som banker for kanoner.

Selve kirsebæret på denne nydelige kremkaken er at Manchester United nå også har en skadeliste som kan mønstre en ny start ellever. 0 – 0 mot Liverpool gjorde at Arsenal smatt forbi på tabellen. I tillegg har Tottanic kastet loss nesten to måneder for tidlig. Et Spurs om egentlig har halket en stund, men fått resultater med seg, måtte gi tapt mot Burnley lørdag. Tre poeng spist opp på naboene, nydelig!

En pikant situasjon er at nettopp Chelsea og Tottenham møtes til dyst onsdagskveld på brua. Hva håper vi på? U? Eller H slik at Arsenal ved seier mot Bournemouth minsker avstanden opp? Eller B så man holder de blå godt bak seg?

Samtidig møter et skaderammet United Crystal Palace i London. Det er på langt nær tre selvskrevne poeng som bare står å venter på Selhurst Park i kveld – spesielt når du er tvunget til å stille med en iskald Sanchez og en Lukaku langt fra noe man kan kalle form.

Spørsmålet jeg stiller meg selv… Er dette kvelden ting går litt Arsenals vei? Chelsea / Tottenham snubler spiller U og United går på en syltynn smell i London, mens kampen på Emirates ender med hjemmeseier?

Og til dessert… Nord-London Derby på lørdag. Det gledes i de tusener hjem.

Skrekkscenarioet for de liljehvite er at de går på smell i dag og lørdag samtidig som Arsenal samler poengene, og vipps – tatt inn ni poeng på en uke.

For godt til å være sant? Mest sannsynlig.

Kanskje er det for mye å forlange?

Den som lever får se.

COME ON ARSENAL!