Har tatt inn nye rekrutter

Av: Joakim Rødven 11.07.19

Per Mertesacker har tatt inn tolv lovende unggutter som "first year scholars."

De neste to årene skal 12 nye rekrutter få utvikle seg og trene på London Colney, under ledelsen av academy-sjef Per Mertesacker. 

Dette blir en viktig del av utviklingen deres, og den tidligere Arsenal-stopperen har gitt en liten vurdering av de nye rekruttene som potensielt kan spille seg inn i førstelagstroppen om noen år. 

- Vi ønsker dem velkommen som rekrutter. Noen har allerede vært med oss en stund i akademiet vårt. Det kommer til å bli mye hardt arbeid og vi vil hjelpe dem med hvert steg på veien. Målet vårt er å gjøre dem bedre som fotballspillere og som mennesker. Vi ønsker å utvikle solide unge spillere, som kan ta utfordringene som møter dem både på og utenfor banen, sier Mertesacker.

Her er akademisjefens korte vurdering av hver spiller:

Alex Kirk
Alex er et produkt fra vårt eget akademi og som har vært med oss for en stund nå. Han er en midtstopper med mye ro, som vi ser han drar stor nytte av i 1v1-situasjoner.

Catalin Cirjan
Catalin er en rumensk midtbanespiller som nyleg har kommet til oss fra Viitorul Domnesti, som er en lokal klubb i hjemlandet hans. Han er en talentfull spiller med både fart og presisjon.

Daniel Oyegoke
Daniel er en høyreback som kom til oss fra Barnet for to år siden. Han er U16-spiller for England og viser stor ro med ballen.

Jason Sraha
Jason har nylig kommet til oss fra Chelsea. Han er en venstrebeint midtstopper med stor ro både med og uten ball.

Kido Taylor-Hart
Kido er også et produkt av vårt eget akademi ved Hale End. Han er en offensiv midtbanespiller og spiller for England U17. Kido er dyktig i hurtig kombinasjonsspill og har gode dribleferdigheter.

Levi Laing 
Levi kom til oss fra Brentford tre år siden. Han er en anvendelig forsvarer og er involvert med Englands U16. Han kan spille både høyreback, midtstopper og defensiv midtbane.

Luke Plange
Luke er et nytt produkt av akademiet vårt. Han er en midtspiss med glimrende avslutningsegenskapet.

Mazeed Ogungbo 
Også Mazeed kommer fra akademiet vårt. Han passer på venstresiden i forsvar og spiller for Irlands U16. Forrige sesong var han en sentral brikke på vårt U18 og er en naturlig leder både på og utenfor banen.

Miguel Azeez
Miguel kommer også fra Hale End-akademiet. Han er en sentral midtbanespillet og spiller for England U17. Han er en driftig midtbanespiller som bidrar med en solid fot både i åpent spill og på dødballer.

Nathan Butler-Oyedeji
Nathan kommer fra akademiet. Han er en angriper som kan skape trusler for motstanderens forsvar både fra en kantposisjon og sentralt i banen.

Ovie Ejeheri
Ovie er en keeper med stabil ballbehandling og timing i spillet sitt. Han fikk en langtidsskade forrige sesong, men har gjennom en glimrende innstilling kommet tilbake og er klar for den kommende sesongen. Også han kommer fra akademiet.

Hubert Graczyk
Hubert kom til oss allerede på U15-laget. Han er også en keeper, som har spilt for både England og Polen på ungdomsnivå. Som spiller kan kan Hubert joined us at under-15 level. He is a goalkeeper who has played for both England and Poland at youth levels. Som keeper har han glimrende igangsettingsferdigheter.