Fire spillere brøt koronaregler

Av: Joakim Rødven 23.04.20

David Luiz, Alexandre Lacazette, Nicolas Pepe og Granit Xhaka har fått en alvorsprat med klubben etter brudd på koronaregler.

Det bekrefter klubben til Sky Sports.

Ifølge nyhetskanalen skal Pepe ha blitt filmet mens han spilte fotball med noen venner nord i London, mens David Luiz og Granit Xhaka ha møttest i en park i Southgate-området.

I tillegg skal Lacazette ha blitt fotografert mens han snakket med en parkeringsvakt. 

Dette har gjort at klubben har kontaktet spillerne for å minne de på sikkerhetstiltakene som styresmaktene har innført for å redusere smitte av koronavirus.

Allerede har Tottenham-spillerne Serge Aurier og Moussa Sissoko vært i hardt vær tidligere som en følge av at de publiserte en Instagram-video hvor de trente sammen.

Disse historiene er dessverre ikke unike, for også en tidligere kjenning i Arsenal-miljøet (Samir Nasri) har brutt nasjonale retningslinjer. Midtbanespilelren, nå i belgiske Anderlecht, brøt reiserestriksjonene tidligere i år da han dro på en ferietur til Dubai.

Vi får håpe at både de fire Arsenal-spillerne, og alle andre fotballspillere generelt, er mer påpasselige fremover med å følge retningslinene som ligger til grunn i denne sosiale dugnaden så lenge "lockdown" er innført.

Måtte fotballen snart returnere for fullt...