Arsenal forsterker forsvaret

Av: Joakim Rødven 02.08.21

Mikel Arteta henter Brighton-spilleren Ben White til London.

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet i lang tid, men fredag ble det omsider offentliggjort at Arsenal har signert midtstopperen Ben White fra Brighton.

Det bekrefter klubben på sin egen hjemmeside. 

23-åringen har signert på en langtidskontrakt, og Arsenal skal etter rapportene ha betalt klubben fra sørkysten £50 millioner for spilleren. 

Ifølge Technical director, Edu, har White vært et klart mål i dette sommervinduet.

- Han har så mange kvaliteter og det gjør at vi er svært glade for at han kommer til oss. Ben er en ung engelsk spiller med en lysende fremtid. Han er sterk defensivt, god med ballen og et godt pasningsregister. Vi er henrykt over at han har signert og vi ser frem til at han skal vokse hos oss, sier brasilianeren. 

White, som kommer til å bære nummer 4 på ryggen denne sesongen, høster også mange lovord hos sin nye sjef: Mikel Arteta.

- Ben har vært et hovedmål for oss og det er fantastisk at vi har fullført signeringen. Han har nylig gått skolen i to gode klubber, Brighton og Leeds. Der har han dratt nytte av to gode trenere, og han har også vist både i Brighton og i Leeds hvilket talent han har. Ben er en intelligent spiller som er komfortabel med ballen, noe som passer perfekt inn hos oss.

Vi ønsker Ben White hjertelig velkommen til Arsenal, og ser frem til å se ham stramme opp forsvaret i den kommende sesongen.