Full pott etter fem kamper!

Av: Joakim Rødven 11.10.21

Arsenals damelag har gjort rent bord i sesongstarten.

Det har gått knirkefritt med ny ledelse under svenske Jonas Eidevall hittil denne sesongen, og før oppgjøret mot Everton på Meadow Park hadde Arsenal ennå ikke mistet et eneste poeng i sesonginnledningen.

Det var ikke Arsenals damelag interesserte i å gjøre mot The Toffees heller.

Søndag gjorde Eidevall fire bytter i laget som tapte 4-1 mot Barcelona på tirsdag, og Arsenal tok kontroll tidlig kontroll på oppgjøret.

Etter noen gode angrep på venstresiden, var det Katie McCabe som skulle åpne ballet. Etter å ha dempet ballen på brystkassa banket hun ballen opp i hjørnet med et nydelig volleyskudd.

Lotte Wubben-Moy doblet så ledelsen rett før pause da hun raget høyest i feltet etter et godt slått hjørnespark av McCabe.

Gjennom andre omgang var det Arsenal som var det førende laget, sett bort fra resultatet på måltavla, og vi skapte en håndfull gode sjanser.

Men det var først på tampen at den tredje, og siste, scoringen for kvelden skulle komme - og det fra vår egen Frida Maanum.

22-åringen scoret sitt første mål i tapet mot Barcelona, og fulgte nå opp med en lekker scoring. Med en kanonkule fra rundt 20-25 meter limte Maanum ballen opp i det venstre hjørnet. Ren klasse!

Det ble også et verdig punktum på kampen, som endte med overbevisende 3-0 mot fjorårets 5. beste lag i FA WSL.

Arsenal står dermed fortsatt med full pott, etter fem spilte kamper, og troner øverst på tabellen. Chelsea og Tottenham ligger derimot hakk i hæl, med 12 poeng begge to.