Samarbeid med Bergen Sportsreiser

Av: Joakim Rødven 06.10.23

Arsenal Norway har inngått en samarbeidsavtale gjeldende fra september 2023.

Medlemmer kan bestille pakkereiser som inkluderer hotell og offisielle kampbilletter for å se Arsenal (fly er ikke inkludert, men ordnes av den enkelte).

Bergen Sportsreiser har et bredt utvalg i sportsreiser, og ønsker du å se Arsenal er det et trygt valg å bestille pakkereise hos dem.

De har over 10 års erfaring med salg av sportsreiser og er medlem av Reisegarantifondet.

What's in it for you?

Avtalen innebærer at våre medlemmer får 5% rabatt på den til enhver tid oppsatte prisen på hotellpakker til Arsenals hjemme- og bortekamper.

På noen utvalgte kamper får medlemmene 10% rabatt på gjeldende pris. Rabattene har ikke tilbakevirkende kraft på bestillinger som er gjort før inngåelse av samarbeidskontrakten.

Hvordan bestiller du?

Om du ønsker å benytte deg av avtalen inneværende sesong kan du bestille reise enten via Bergen Sportsreisers epost (post@bergensportsreiser.no) eller via nettsiden https://bergensportsreiser.no

Ved bestilling fra nettsiden, må du i etterkant sende en epost til Bergen Sportsreiser for å oppgi medlemsnummer i AN og ordrereferanse.

Ved bestillinger på epost, oppgir du medlemsnummer samtidig som bestilling. Dette må gjøres innen 7 dager etter at bestillingen er utført, og det er bestillers ansvar, etter den tid bortfaller retten til rabatt.

For sesongen 2024/2025 håper vi å få på plass en rabattkode til medlemmer for en smidigere bestillingsprosess ved bestilling på nettsiden.

Arsenal Norways kontaktperson for avtalen er: Ronny Madsen (leder@gunners.no)

Dersom du har behov for å kontakte Bergen Sportsreiser kan de nås på epost: post@bergensportsreiser.no eller på telefon 400 888 22.

Vi anbefaler at du blir bedre kjent med Bergen Sportsreiser ved å ta en kikk på nettsiden https://bergensportsreiser.no/ God tur!