Medlemsregistrering

Her kan du betale for medlemskap i Arsenal Norway. Før du betaler for medlemskap, anbefaler vi at du leser bli medlem og setter deg inn i våre medlemsbetingelser. Ved betaling med kort eller Vipps vil du automatisk bli registrert som medlem. Ved betaling via bank, vil du først bli registrert som medlem i det vi får registrert innbetalingen. Dette kan ta opp til to uker. Vi forsøker å sette medlemskontingenten så lavt som mulig for at alle som ønsker det kan bli medlem. Likevel er det mange som ønsker å betale et høyere beløp, noe vi setter stor pris på.

 

salgs og betalingsbetingelsene

Vervekampanje

Vervekampanje

Det er tøffe tider for de fleste i Covid-19 tiden. Vi har merket oss de siste 6 månedene at vi har mistet mange supportere på veien. Vi ønsker ikke miste noen. I den anledning starter vi en vervekampanje fra søndag 1. november. De som blir vervet registrerer seg på www.gunners.no. Til høyre skriver du inn medlemsnummer på den som har vervet deg. De 3 beste til å verve medlemmer innen 31. januar 2021 vil bli belønnet av supporterklubben.

 

1. premie: 2 valgfrie billetter, så snart Covid-19 er under kontroll.

2. premie: hjemmedrakt 2020/21

3. premie: 1000 kroner gavekort på www.fotballbutikk.no

 

Bli med å løft supporterklubben tilbake til medlemstallene vi hadde og samtidig sette rekord på antall medlemmer. Som nevnt tidligere i Covid-19 perioden nærmere vi oss Tottenham sitt medlemstall som var nesten 2000 medlemmer færre enn oss for 6 måneder siden.

Beløp å betale:
250,-
Mange av våre medlemmer ønsker å støtte Supporterklubbens arbeid med et ekstra beløp. Fyll inn under for å betale inn utover standard medlemskontingent. Beløpet du skriver inn blir lagt på normal kontingent.