Medlemsregistrering

Her kan du betale for medlemskap i Arsenal Norway. Før du betaler for medlemskap, anbefaler vi at du leser bli medlem og setter deg inn i våre medlemsbetingelser. Ved betaling med kort eller Vipps vil du automatisk bli registrert som medlem. Ved betaling via bank, vil du først bli registrert som medlem i det vi får registrert innbetalingen. Dette kan ta opp til to uker. Vi forsøker å sette medlemskontingenten så lavt som mulig for at alle som ønsker det kan bli medlem. Likevel er det mange som ønsker å betale et høyere beløp, noe vi setter stor pris på.

 

OBS! Nye medlemmer i 2023 har vi ikke mulighet til å tildele billetter. Arsenal har begrenset antall billetter til de internasjonale supporterklubbene denne sesongen. Vi må da forholde oss til lojalitetssystemet som er valgt inn av våre medlemmer. Vi håper allikevel dere ønsker å være medlem i vår flotte supporterklubb. 

 

salgs og betalingsbetingelsene

Vervekampanje

Beløp å betale:
250,-
Mange av våre medlemmer ønsker å støtte Supporterklubbens arbeid med et ekstra beløp. Fyll inn under for å betale inn utover standard medlemskontingent. Beløpet du skriver inn blir lagt på normal kontingent.